LDK mban takime me nëndegët në Lupç, Lluzhan e Gllamnik

Zyrtarë të Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), të udhëhequr nga kandidati i kësaj partie për kryetar, Nexhmi Rudari, kanë qenë në disa takime me anëtarë të nëndegëve në Lupç, Lluzhan e Gllamnik dhe nëndegëve përreth.

Kjo u bë e ditur nga vetë Rudari, përmes një postimi në llogarinë zyrtare në Facebook.

“Takime mobilizuese me strukturat e nëndegëve të LDK-së në Lupç, Lluzhan e Gllamnik dhe nëndegëve përreth. #VazhdojmëBashkë✌🏻”, ka shkruar ai.

https://www.facebook.com/NexhmiRudariRKS/?__tn__=kC-R&eid=ARDPOQBCZYhLrHQ5hrAOrq11WNObosV43t8uVAm81owrSNIu75_OLsnRnOLxnPkFMTkXNATcR5MFzocL&hc_ref=ARSKtR6XjJbPnuYr5zOFlA_Hr1YgoG1PhO_jBzMmZcvsYA_Wdok5pa1BidLSpz8PhNA&fref=nf&__xts__[0]=68.ARAng_lVptTvvnypsOS13uhY8UiPk6IkBL4621GVzenwsriiB2Ex-3MNx75DwWWt4o_aWsgJuXMT5wTQD9m2zMWJarFgjxkxep7QJ9KG1eRXZV3Ejr6GJytFxHmocRu39jrQIwSUR_vW1_bg3mqVyFZMUIOFSJQsBpQpymP_LV_nV6_DwvG0itakGgpzTu5pUZMMblbN5GMxO_3xzt29Kllxhdl3u589hxaslEO6yLb6n2OswiOY6IT-bCf6crES2gSrGyfJKAyq76a2m7lsow4iu8rtMoMvhyRsJHBCi8H5fWDK1Va3qiawnMP5_L2PoEqGorGOQgTb922xqthuFZLea1ez54Rm2KIkT3aZGs8nYFBstHka